Koronavírus miatt átszervezett szolgáltatások

Üzletünk nyitvatartása & Háztól-házig szolgáltatás

A Bercsényi utcai üzletünk jelenleg előzetes bejelentkezés után látogatható. Bejelentkezés lehetséges bármelyik elérhetőségünkön 8-20 óra között. Időpontot garantáltan 24 órán belül tudunk biztosítani.

A home office-ban vagy karanténban ragadt ügyfeleinknek hoztuk létre háztól-házig szolgáltatásunkat. Ha nem tud, vagy úgy dönt nem szeretne személyesen felkeresni minket, Budapest területén belül és Pest megye bizonyos területeire tudunk biztosítani ingyenes kiszállást. Érdeklődésre és bejelentkezésre rendelkezésre áll bármelyik elérhetőségünk a weboldal alján, az egyszerű és gyors kommunikáció miatt ajánljuk a Facebook messenger használatát is, kattintson IDE.

Home office & Digitális oktatás

Cégünk alappillére a gyors és hatékony informatikai segítségnyújtás. Home office-ban dolgozó ügyfeleink részére azonnali távoli segítéget tudunk biztosítani telefonon vagy kiterjesztett asztal segítségével. Ha a probléma nem oldódna meg, háztól-házig szolgáltatásunkat tudják igénybe venni.

A digitális oktatásban lévő tanulókról/hallgatókról sem szeretnénk megfeledkezni. Ha tanulóként problémája akad laptopjával vagy számítógépével, 15%-os kedvezménnyel végezzük javítását érvényes diákigazolvány felmutatása esetén. Ha eszköze menthetetlen, vállaljuk következő eszköze beszerzését és üzembe helyezését kedvezményesen. Használt és új laptopok/számítógépek értékesítése is zajlik üzletünkben 6-36 hónap garanciával akár 30.000 Ft-tól.

Keressen bátran!

Az alábbi elérhetőségek állnak rendelkezésére:

  • Telefonszám: +36202889275
  • E-mail: info.budait@gmail.com
  • Facebook üzenet: Buda\IT Solutions\
  • Személyes megkeresés: 1111, Budapest, Bercsényi utca 15.